Designing a House

construction workers using laptop on construction site - architect stockfoto's en -beelden

Bij het plannen van een huis spelen veel overwegingen een rol. Wanneer we een huis ontwerpen en renoveren, zullen architecten die we kennen onze aanpak waarderen en openstaan ​​voor onze mening, die volgens hen binnen hun domein valt. Hoewel we misschien geen miljoen dollar verdienen voor elke iteratie van het huis dat we maken, hebben we onze reputatie en ons merk gevestigd als bekwaam en professioneel.

Van het begin tot het einde zijn onze ontwerpen slank en praktisch. Het zijn de architectuur- en renovatieexperts die hun individuele blik op het project richten. Sommige van onze ontwerpen komen we om een ​​miljoen dollar te verdienen. Maar aan de andere kant hebben we er een paar waar we later op terugkomen nadat we ons ontwerp hebben gesloten, of nadat er talloze problemen zijn opgetreden. In deze situaties geven we ze gewoon weer onze volledige aandacht. Onze focus ligt op het maken van een geweldig ontwerp, door het ontwerpen van een huis willen we jou gelukkig maken.

Op de luchthaven zijn het de ongecompliceerde bureaucratische gebouwen en het witte houten hek die me doen denken aan een traditionele prijslijst. Maar om deze manier van denken voort te zetten, moeten we onze praktijken aanpassen aan het nieuwe huidige moment. De tijd gaat behoorlijk snel, en vandaag is sneller dan de modellen van gisteren moeten worden opgenomen in de nieuwe benadering van vandaag.

Voor ons is de wereld een nieuwe scene. Mensen voelen niet het gemak van een halve eeuw, ze voelen het gemak van drie.

Door deze nieuwe aanpak kunnen we onze toekomst zien. Het bouwen van huizen vraagt ​​tegenwoordig heel wat anders dan de huizen die 40 jaar geleden zijn gebouwd. Maar uit deze eigentijdse stijl komen nieuwe ideeën in architectuur en design die veel beter zijn dan, en in veel gevallen veranderden, de staat waarin je je bevindt. We hebben zeker een glimp van de toekomst en het zal niet te stoppen zijn.

Als je een huis opnieuw wilt doen, moet je er zeker van zijn dat concurrenten dit nieuwe spel met je spelen. Er is geen perfecte architectuur. Elk ontwerp is gebrekkig. Uw uiteindelijke doel bij het verbouwen van een structuur is om te gebruiken wat vandaag perfect zou zijn, maar verre van perfect is van vandaag. Er zijn hoeken die niet werken, en plekken waar licht en schaduw botsen.

Uw vermogen om de architectuur te creëren die u zich voorstelt, hangt af van het feit dat u vertrouwd raakt met het verleden. Gebruik het verleden. Ontdek, ontleed en blink uit in één ding tegelijk. Gebruik een architectonisch ontwerper die gespecialiseerd is in dit specifieke artistieke veld. Als u uw inspanningen niet op een bepaald gebied richt, zal het na verloop van tijd haperen.

Het werk effectiever

Hier is een tip: een van de belangrijkste dingen die een architect moet doen, is alles plannen. Als een plan klaar is, voer het dan uit. Als u bijvoorbeeld aan uw huis denkt en van plan bent het te verbouwen, bezoeken uw ontwerpers de site voordat er werkzaamheden worden uitgevoerd om de plannen te verfijnen. Hierdoor kunnen ze een goed doordacht plan ontwerpen; het vertelt hen precies hoe het huis eruit ziet voordat ze beginnen. Dit zorgt ervoor dat tijdens het uitvoeren van het ontwerp, het exacte pad dat het huis zal volgen, moet worden gevisualiseerd.

Door zelf het ontwerp uit te voeren, kan de architect uitstelgedrag voorkomen en niet worden afgeleid.

Bij verbouwingen gaat het om het proces. Je kasten zijn misschien perfect en je hebt misschien het perfecte meubilair, maar ze zullen niet bijzonder aantrekkelijk zijn voor het oog als je het probeert af te breken. De kasten nemen tegenwoordig twee keer zoveel ruimte in beslag. Dit is prima als je hele kamers aan het verbouwen bent; het zou duur zijn om het niet allemaal te gebruiken als je het afbreekt en vervangt. Op dit moment hebben we geen enorme hoeveelheden ruimte of zelfs geen ruimte voor de kasten. Bij het renoveren van hele kamers is het gemakkelijker om structurele zwakheden niet te negeren. Het bedenken van een stalen of houten frame dat veel ruimte in beslag neemt en niet extreem klein kan worden opgevouwen, was in vergelijking erg leuk. Als we niets ombouwen, is het onmogelijk om ruimte voor de kasten te krijgen.

Het feit van de zaak is dat ze eenvoudig kunnen worden Reveled in ascpired item (als het veilig is) of verplaatst. Het is echter gemakkelijk genoeg om op te slaan, te verplaatsen en te redeneren om de waarde ervan opnieuw te bepalen (als de architect zichzelf niet in verlegenheid heeft gebracht). De vloer en het plafond zijn veel te groot. Wanneer u een hele woning wilt verbouwen, hoe groter uw huis, hoe meer kamers het voor u wordt. Naarmate uw huis meer krijgt, zijn er meer voordelen te behalen door te schilderen en te bekleden. Nogmaals, dit is een kosteneffectieve methode om elk ontwerp te stabiliseren.

de Stichting

Er wordt gezegd dat er vijf fundamentele dingen voor altijd zijn. De beitels, de hamer, de hamer, de hamer, de ladder, het lichaam, de vloer en het dak. Als architectenbureau moet u ervoor zorgen dat u deze principes begrijpt.