Dakkapel Den Haag

House, Structure, Real Estate, Concept, Building

Ik hoorde over het nieuwe signage-ondertekeningsprogramma van mijn antenne (oria) licentiebeoordelingspartner Rod Holder. Wij zijn actief in de Nederlandse bouwsector en nemen als zodanig een zeer actieve rol in het algehele ontwerp en de bouw van nieuwe of geplande gebouwen. Door de joint venture die we zijn aangegaan met de grijswater Master Builders of Holland (hetzelfde bedrijf dat de zachte en harde landschapsarchitectuur deed voor de oorspronkelijke equivalenten in onze actieve basisbedrijven die we hebben geërfd), werden we eigenlijk gevraagd om de bouwbehoeften van de klant te analyseren en vereisten. Onze volgende stap was het identificeren van alle bouw- en architectuurprofessionals die nodig zouden zijn om het voltooide project goedgekeurd te krijgen. Nadat we het algehele ontwerp hadden afgerond, werkten we met een grote bouwplaats net buiten de stad Haag, Nederland. Voordat we terrein braken op het terrein van onze belangrijkste klanten, hebben we de sitemanager en de site-engineer geraadpleegd over de grondlay-out. Alle benodigde materialen, inclusief de benodigde contractarbeid en de prijs van materialen en arbeid, werden gecontroleerd en vervolgens goedgekeurd door de contractpartijen. Alle graafmachines, voorladers en graaflaadmachines hadden eerdere vereisten van aannemers voordat ze met grondniveau begonnen en de basis-/garantiesegmenten uitbreidden.Dakkapel Den Haag

Na het voltooien van enkele tests en het verkrijgen van de goedkeuring van de site-engineer, begonnen we met graven. Eerst werden een groot ligbad en een kleine geïsoleerde kruipruimte gegraven om de toegankelijkheid te vergemakkelijken. Dit werd vervolgens uitgebreid tot een kruipruimte met twee niveaus, een badkamer met twee niveaus en een aangebouwde toiletruimte, die allemaal werden uitgebreid tot het oppervlak.

De perimetermuren en een perimeterbeveiligingspoort werden geïnstalleerd. Ten slotte werden de twee verdiepingen van het poppenhuis met twee verdiepingen geïnterpreteerd tussen de Carmen Sotias. Zoals je je kunt voorstellen, zorgde deze locatie voor veel opwinding en anticipatie bij de feestgangers. Vervolgens zijn we begonnen met het installeren van de prefab woningen van Habitat. De Habitat is een geweldig bouwsysteem dat veel vogels, reptielen en insecten huisvest en beschikbaar is voor klanten met meer dan 1000 aangepaste soorten. De armaturen en het meubilair voor de bewoners zijn allemaal gemaakt volgens strikte normen en worden volledig onderhouden door de klanten. De bouw en het opleveringsproces werden gerealiseerd onder leiding van architectenbureau Schrebroek Arb cyanim and Company.

Het hebben van een op maat gemaakt hoogbouw poppenhuis als onderdeel van je portfolio terwijl je deze nieuwe fase van je huidige bedrijf ingaat, zal een van de meest trotse momenten van yourBegings zijn.

BOOM+ nam als bedrijf met 9 medewerkers deel aan dit project en selecteerde de aannemer om het project te voltooien. We hadden het geluk dat de aannemer (Pathediksen Pl., Holland) onze eisen respecteerde en het werk dienovereenkomstig deed. Arb cyanim is een van de meest gereputeerde bedrijven die bouwmaterialen maken en gebruiken het 'groene' concept al jaren in de bouwsector.